پیام تبریک مدیر آمار و فناوری اطلاعات به مناسبت روز جهانی آمار و برنامه ریزی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۳۰ ۰۷:۴۳ | تعداد بازدید: 45

مهندس سيد مهدي حسينيان مدير محترم آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشكي تربت حيدريه به مناسبت روز جهانی آمار و برنامه‎ریزی (بیستم اکتبر) و روز ملی آمار (یکم آبان) را به کلیه همکاران و کارکنان فعال در حوزه آمار و نظام ثبت اطلاعات سلامت در دانشگاه  علوم پزشکی تربت حيدريه و مراکز تابعه تبریک و تهنیت گفتند و از تلاش متعهدانه و متخصصانه همکاران محترم در به ثمررساندن اهداف ترسیم شده حوزه آمار و برنامه‎ریزی شرکت تقدیر و تشکر نمود.

وي همچنين  تهيه اولين سالنامه آماري دانشگاه را به عنوان يكي از افتخارات واحدآماروفناوري اطلاعات در سال 97-98 برشمرد .

روز آمار و برنامه ریزی با هدف جلب توجه عموم مردم و کارشناسان در مورد اهمیت این امر و تاکید بر استفاده از آمارهای رسمی در بین تصمیم‎گیران و سیاستگذاران در بالاترین سطح دولتی نامگذاری شده است.