راه اندازی سامانه نوبت دهی جدید دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ ۱۱:۱۹ | تعداد بازدید: 45

مهندس سید مهدی حسینیان مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشكي تربت حيدريه  از راه اندازی سامانه نوبت دهی جدید در اين دانشگاه خبر داد.

با توجه به  مشکلات کاربری و عدم وجود برخی از قابلیت هاي كليدي در سیستم  نوبت دهی قبلي ، این مدیریت اقدام به خريداري ، نصب و راه اندازی سامانه نوبت دهی جدید كرده است.

از جمله قابلیت های این سامانه امکان پرداخت الکترونیکی مبلغ خدمات از طریق درگاه پرداخت الكترونيكي كليه بانک، قابلیت رزرو و لغو نوبت ، برگشت مبلغ، مشاهده کلیه سوابق نوبت دهی توسط بیمار، رابط کاربری مدرن و قوی و از همه مهمتر امکان ارتباط با سیستم سرویس نظام ارجاع و پرونده الکترونیک بیمار می باشد.

مدیر آمار وفناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد مشکلات  فني  سامانه قبلي و مشكلات اخذ نوبت  گيري  كه باعث نارضايتي مراجعين شده بود در اين سامانه جديد مرتفع گردد.

و مراجعه کنندگان محترم بدون صرف وقت و مشکلات ناشی از آن براحتی به پزشک مورد نظر خود مراجعه نمایند.

در پايان مهندس مهدي حسينيان از كليه مديران و معاونين محترم دانشگاه كه باعث تسريع در روند راه اندازي اين سامانه كه نهايتا باعث رضايتمندي ارباب رجوع محترم مي شود كمال تشكر و قدرداني خود را اعلام نمود.

لینک سامانه نوبت دهی